HTML

Egy a sok közül

Ami eszembe jut, azt fogom ideírni, elsősorban azért mert nincs jobb dolgom. Lényeg az őszinteség. Megpróbálom megkímélni magam attól, hogy Indexes-cikkeket kommentáljak, bízom benne, hogy jobb témáim lesznek. (bizakodva tekint a jövőbe, snitt) Ja igen, semmi bajom az Index-hírportállal, írhattam volna a "nagyvilág híreit" az Indexes-cikkek helyett.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

37 celsius fok az meleg?

2008.07.05. 19:47 Kusztó kapitány

Rendhagyó poszt következik, pedig esküszöm nem szeretek reagálni semmilyen újdonságra, de most kivételt teszek.

Igen, a "melegfelvonulás"-ról lesz szó röviden. Pontosabban nem is arról, hanem a kedves ellentüntetőkről (höhh, nanehogymákötelezővétegyékabuzulást)

Kedves emberek. Nem arról van szó itten, hogy ki hova dugja a micsodáját, hanem arról, hogy legyen szó bármiről, mennek "ellentüntetni" (milyen hülye szó ez már, de hát ez van, legalább olyan hülye kifejezés, mint a "melegfelvonulás") Elég furcsa az, hogy vannak akik állandóan csak másokkal szemben tudják meghatározni önmagukat és hogyha valami csúnya "erkölcstelenséget" tapasztalnak, akkor rögtön akcióba lendül a kemény mag, pár ezer/száz hülye barom. (Bocsánat, kedves igazi barom)

Tehát mi is a baj? Hogy vannak buzik? Eddig is voltak. Akkor meg mi? Ők nem "magyarok"? Akkor micsodák?  Ja, hogy riszállják magukat tüllszoknyában? Az sem  rosszabb, mint kárpátia-pólóban, az is csak riszálás, "megmutassákatévébe"

Az erőszakot leszámítva sikerült összekovácsolni legalább egy napra a látens és a "sima" homoszexuálisokat, végül is együtt vonultak, a menet ilyen értelemben elérte a célját.

Jövőre majd kéz a kézben

 

Szólj hozzá!

Címkék: melegek hidegfront látensek és igaziak

A bejegyzés trackback címe:

https://merules.blog.hu/api/trackback/id/tr18554845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása